Header

Finns nog ingenting viktigare i världen än att våga vara sig själv. Utan alla yttrande påverkan. Oavsett vem du är, hur du ser ut, vart du kommer ifrån, hur du vill vara och hur andra ser ut. Ibland är det viktigaste att ibland stänga av och bara gå in tillbaka till sig själv i spegeln, Vem är jag! När man väl funnit svaret på den frågan tror jag människan kan leva ut utan några bekymmer eller yttrande påverkan.

Oavsett om du är gay, lesbisk, gillar hårdrock, gillar rosa kläder, eller alltid vill klä dig i svart, är född som större i kroppen eller är väldigt smal, det är väl samma sak? Är man missnöjd med något, eller känner sig ledsen för att jag inte är si eller så. I slutändan finns det inget att ändra förutom att finna och acceptera sig själv, utan yttrande påverkan!

Jag tror så mycket på det jag skriver ovan. Jag tror så mycket för att jag vet, jag är själv uppvuxen annorlunda. Helt annorlunda från alla i min omgivning och jag har aldrig och kanske aldrig kommer finna någon som ser ut som mig. Det finns bara en av oss och ibland är vi olika och det ska vara något fint. Tänk om hela världen tyckte likadant, alla vill ha samma tröja på hm, alla vill ha precis den kroppen, alla vill ha just den där inredningen hemma. Tack och lov är vi olika och det är så fantastiskt! Men man har aldrig någon rätt att döma det ena eller det andra för det finns faktiskt inga rätt eller fel.

Hänger ni med? Jag har senaste dagarna sett mycket texter som i sommar ska jag bära bikini vare sig jag vill eller inte, ikväll tänker jag vräka i mig chips bara för jag vill, idag tänker jag ha skitit hår för jag skiter it, jag gillar mina kurvor medans många som är smala bara drömmer om kurvor så drömmer de med kurvor att vara smalare.Inklusive mig. Har man lockigt hår vill man ha platt medans de som har platt hår endast drömmer om fylligt lockigt hår... Ni hör ju, skit fullständigt i yttrande påverkan börja älska dig själv och skit i alla andra. Börja inse hur fantastiskt du är, istället för att hitta alla rätt på alla andra. Vi alla har problem, saker vi är missnöjd med men när man väl kommer till punkten att acceptera sig själv då finns det ingenting som stoppar.

Jag har en ovanlig mage, lever med en slang och en ett stort ärr som ser ut som en sur mun, men orkar jag bry mig om alla som tittar, alla gånger man får blickar rakt på magen medan jag ser dem rakt i ögonen. Orkar jag lägga den energin på någonting som ändå inte gör mig gott. Jag skiter it och bestämmer mig för att jag är fin precis som jag vill se ut och det här är jag! Jag har valt att älska min kropp och det ska DU också göra!

I sommar hoppas jag att varje kvinna/tjej/kille/man inser det vackra om sig själv och rockar i snygga bikinis oavsett om folk tittar eller inte. Som jag tänker, hoppas de tittar för att bikinin är fin eller att jag är fin i bikinin inte för mina bristningar som magen. Du väljer hur ditt sinne ska tänka, jag väljer att tänka att vi alla är perfekta! TÄNK POSITIVT!

GO GIRLS!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Instagram@sofiahanden