TRÄNINGSUPPDATERING & PROZIS 💪💦💁

ÄNTLIGEN ÄR DET IGÅNG - PROZIS jag är så taggad på att dela om mitt nya ambassadörskap med företaget PROZIS . Det här är verkligen en ny resa för mig och jag är så redo att bli den hälsosammaste versionen av MIG SJÄLV. Ska inte det vara vårt viktigaste prioritering i livet? Allting börjar från insidan och nu är jag less på att känna mig så tanig, undernärd och svag. Har varit lång och smal hela mitt liv och har verkligen inte alls varken brytt mig eller förstått vikten förens nu. Jag tycker egentligen inte man ska dela varken vikt eller längd men men samtidigt tycker jag det är så lätt att jämföra sig på sociala medier och alla dess kroppar som cirkulerar i våra flöden varje dag.

Varför jag vill prata om detta viktiga ämne är för att vi ALLA måste utgå från sin egna kropp och dess behov. Vi kan alla drömma men vi måste utgå från vår verklighet och vad som är bra för vår kropp. Att gå upp i vikt är jättesvårt - jag har kämpat i många år men aldrig gjort rätt och har aldrig vetat hur just för att det inte talas om lika mycket som vi pressas om med viktnedgång. Det är inte vi smala som som skapat denna hysteri om att detta är ideal utan det är samhället. Idag ska man inte vara smal och slank utan du ska ha kurvor, visa bristningar och ha en stor stor rumpa dagens ideal. Det hyllas överallt idag.

Jag har aldrig haft som motto att sända ut genom mina kanaler att såhär är normalt och såhär ska man se ut, har något fått den känslan så ber jag om ursäkt. Men samma sätt som alla har äran att synas måste man inse att alla måste utgå från sig själv och inte det vi möter och matas av på sociala medier.TRÄNINGSSTATUS JUST NU:
💪💦🏃💁

Mående: Känner mig okej men svag & trött, aldrig sovit så mycket som jag gjort senaste veckorna eller bara känt mig allmänt trött. Trodde det skulle bli tvärtom när man är aktiv men icke än så länge. Har verkligen jobbat hårt med att förstå hur min energi tas upp och vad som händer med all näring jag faktiskt stoppar i mig vilket inte är lite. Må det låta lyxigt men det är det inte. Detta är inte hälsosamt och bra för kroppen. Att leva på underskottsenergi redan endast i vardagslivet och att tillägga träning, gå ut, eller någon annan aktivitet som att promenera med hundarna på Triple A har gjort mig helt utmattad. Kämpar med att finna en balans som fungerar. Men motivationen är det sista som sviker mig och jag är så glad för det annars hade jag nog gett upp igen för längesen.. Samidigt positivitet vinner, jag är på väg och resan har bara börjat! 💁💦

Träningsform: Endast 2 gånger i veckan just nu målet är minst 3, kroppen orkar inte mer och knapp dessa två. En sån frustrerande känsla då man vill så mycket mer. Speciellt när man ser att folk tränar 3-5 dagar i veckan och är så hurtiga och här kan kroppen inte ens orka 2 pass endast styrka utan att behöva vila stora delen av veckan. JAG SKA KÄMPA. 💪 2 pass i veckan med PT Olina på stranden fokus endast styrka hela kroppen pass. Ska börja finna motivationen att börja träna styrka och mindre pass även hemma. WOOHOO!


Använd koden SOFIA10 10% på ditt köp


Men att få hjälpen att nå mina mål att gå upp i vikt krävs både träning bra kost och allt inom vardagen som bra sömn, bra vila och ett starkt psyke. Därför är jag tacksam att ha prozis med på min resa där jag ska boosta kroppen med MASSA bra saker inom protein, tillskott och mycket mer. Denna hemsidan är så grymt bra då de har ALLT för sjukt grymma priser att man nästan trillar av stolen, det finns verkligen någonting för alla här oavsett om du vill gå upp i vikt, ned i vikt hålla en bra balans i kroppen eller bara boosta med bra produkter helt enkelt. Jag beställde hem massa godsaker till att göra min egna granola med bra ingredienser ni ska få vara med på det, jag beställde hem rent protein för boost för kroppen och träningen, jordnötsmör till bars till coconut olja och mmm massa mer. Träningssettet är det sjukaste 125 kr per del!! In och spana och jag har såklart en kod till er där ni kan få allting ännu billigare så använd SOFIA10 så får ni 10% extra på ditt köp. Hemsidan hittar ni HÄR PROZISGillar

Kommentarer

Stina
Stina,
Kul med så många alternativ!
stjarnansstad.se/
BYSOFIA
BYSOFIA,
Ja verkligen så sjukt grym hemsida!! KRAM finis
nouw.com/bysofia
Linda
Linda,
Shit vad snygga träningskläder!
lhsmaskiner.se/
BYSOFIA
BYSOFIA,
TACK finis! Blir så glad! KRAMIS
nouw.com/bysofia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229