TA MAKTEN ÖVER MÅNDAGAR


HAPPY MONDAY! Har jag alltid älskat Måndagar, absolut inte. Vi är alla människor och våra måenden pendlar hela tiden men det är just där vi kan påverka. Hur fantastisk är inte det och jag tror nog vi alla kan ta del av detta och känna igen oss, inte sant? 😉 Så därför tycker ja vi denna Måndag PEPPAR IGÅNG ORDERNLIGT med fem bra tips du kan implementera i din vardag. .1. ANVÄND DIN SÖNDAG:

Något jag märkt gjort en ENORM skillnad för att undvika en dålig start på Måndagen är att planera Måndagen redan på Söndagskvällen. Nummer 1 lägg fram det du ska ha på dig, planera frukosten, packa jobbväskan och kanske din träningsväska? Detta försöker jag tänka på varje Söndag just för att det gör sån skillnad. Så har du allt detta gjort när du går och lägger dig blir morgonen så mycket lugnare, välplanerad och du kommer till och med hinna sitta och avnjuta din frukost utan att stressa i tankarna. TESTA eller gör du det redan?

2. SÄTT MÅL:

Papper och penna är min bästa vän - åh så mycket lappar jag skriver med punkter, mål och mina prioriteringar för att underlätta mitt huvud. Så istället för att bara hoppa in i allting som exempel en överfull mail efter helgen så sätt ner alla mål på papperet för dagen. VI kan inte göra allting på samma gång. Fokus, punkter och börja i rätt ände. Vilka projekt som ska vara klara och hur du vill känna under veckan. 1-10 ungefär. Redan där har du fått en översikt och bra plan för veckan och ingenting kommer till slutet och stress inför helg. Så mina Måndagar ÄLSKAR jag att ta fram papper och penna skriva listan på allt som ska göras under veckan och sen ca tider hur lång tid det går ta och sen känslan arv bocka av. WOHOO! TESTA eller gör du det redan?


3. LÅT DET TA SIN TID ATT KOMMA IGÅNG:

Ok.. Vi är inga supermänniskor. Vi behöver inte flyga upp ur sängen med största leendet och bara " WOHO JAG ÄLSKAR MÅNDAGAR " Det gör inte jag heller om jag måste tillägga det. MEN att mentalt vara förberedd och mental vara redo för en ny peppande vecka. Så känns det riktigt tungt på din Måndag så gör inga mästervärk utan se Måndagen som en start på veckan - make the plan och börja den på bästa sättet för dig. INGEN STRESS.

4. De ser måndagen som en nystart

Att lära sig se Måndagar som en nystart. Att lämna förra veckan bakom sig oavsett om den var dålig eller allt negativs som kan ha hänt mm. Ta heller den nya energin från helgen in i den nya veckan och se Måndagen som en start på någonting nytt och spännande. Lära sig se Måndagen så det det mycket roligare att gå upp eller hur? Varför ha en nystart en gång per år vid nyårsafton när du kan peppa dig inför varje Måndag så du håller det uppe ordentligt och får mentalt jobba mot en härligare och gladare vardag.


5.. PLANERA IN NÅGOT ROLIGT ATT SE FRAM EMOT:

Glöm inte att ha roliga saker inplanerade i din vardag, börja Måndagen med ett härligt träningspass, möt upp en vän och prata om helgens eller ha en spa måndag på kvällen med en bra inspirerande podd och ansiktsmask, middag med goda vänner kanske en serie att se fram emot. Vi ska alltid ha små glimtar i vardagen som gör att vi också ser fram emot veckan. Små saker i vardagen kan göra väldigt mycket. PANG kan din Måndag vara den bästa dagen på hela veckan för det blir BIO ikväll. Ni ser allt detta ihop gör att Måndagar alltid blir bra. Nystart, planering, kickstarta inte måndagen för hårt och fina ni dagen kommer varje vecka. LET`S LOVE MONDAYS!Vad tycker ni förresten om min outfit? Får sån höstkänsla av denna outfiiten eller så kanske det är för blusens färg, haha! Fick hem även dessa coola jeans med slitningar även i bak. Dock är min midja alldeles för liten just nu och INGA byxor passar nästan vilket är så tråkigt så ni ser i baken fick sätta fast dem med ett skärp. ÅH tänk om man kunde få lite rumba bara.. haha! AJA mer träning och mer mat så ska musklerna komma fram hoppas jag.

Gillar

Kommentarer

Peyzi
Peyzi ,
Bra inlägg!😃 och vilka snygga jeans!! nouw.com/peyzi
BYSOFIA
BYSOFIA,
Kul att du gillade in lägget! <3 Tack snälla och ha en underbar dag! KRAMnouw.com/bysofia
MarbellaTanten
MarbellaTanten,
Gud vilken snygg blus, var kommer den ifrån? 😍nouw.com/marbellatanten
BYSOFIA
BYSOFIA,
Tack snälla du den hittar du på rebelliousfashion.com KRAM nouw.com/bysofia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229