Header

Idag är det din dag, din födelsedag! Idag är det fyra år sedan jag fick fira din födelsedag senast, senaste gången jag fick sjunga och ringa och säga grattis till min älskade far. Idag är en sån dag jag innerst inne känner mig nedstämd av saknad, att hjärtat skriker efter min Pappa. Om jag bara kunde få ta ett samtal, bara en minut, höra din röst, se dig, fira dig för den vackra människa du var. Idag gick jag som vanligt in på din Facebook sida, som fortfarande finns kvar av minnen från vänner och släktingar. Du känns så nära men ändå så långt borta. Att få titta på dina bilder, låta hjärtat sakna ännu mer. Det gör ont! Varför ska det alltid vara så orättvist i världen, tänk om vi kunde finna svar på denna oändliga fråga. Idag får detta inlägg fylla min blogg av hyllning för min Pappa. Jag har inget annat jag vill dela idag än hur tacksam jag är för att fått haft en sån fin Pappa alldeles för kort i livet. Att vi alla måste vara tacksamma för det vi har här och idag för imorgon är en annan dag..

Finns inget mer jag lärt mig genom livet än den starka tacksamheten till de små sakerna i livet. Bara det att få ha en Mamma och Pappa vid sin sida. Tänk hur avundsjuk jag kan bli på dem som har båda sina föräldrar och ännu mer avundsjuk att båda är tillsammans. Vilken dröm i mina ögon! Ibland inser man inte saker förens den dagen de inte finns mer. Det är ett starkt tanke jag levt efter hela mitt liv även då min Pappa fanns med mig och det är jag idag oerhört tacksam för. Ändå är det alldeles alldeles för kort.

Min Pappa var en glad vacker och oerhört omtänksam människa. Han var alltid alla till gods, ville alla väl och var också lite väl för snäll ibland. Fanns inget viktigare i hans ögon än att se oss alla barn vara lyckliga. Även fast mina syskon bara var 4 och 6.. Ingen ska behöva lämna sina barn vid den åldern INGEN ska behöva säga farväl till sin Pappa i den åldern och jag var bara 18.. Att cancern tog dig ifrån oss på bara fyra och en halv vecka! Det är inte rättvist och idag vet vi alla att väldigt mycket i denna värld är orättvist! ÖVERALLT!

Det enda vi kan göra åt saken är att ta vara på det vi har idag, här och nu och inte imorgon. Visa respekt och tacksamhet till allt och alla. Hylla varandra och hylla dig själv för den individ vi är på denna jord. Att vi fortfarande får chansen att stanna här och göra förändring som väldigt många inte får. Idag önskar jag alla tänker till för dessa tankar lever med mig varje dag för vem vet när det är din sista. Tänk till vilka som du tänker på just nu och visa dem hur mycket de betyder!

Min älskade far, jag älskar dig oändligt mycket och det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig. Du är ständigt med i mina drömmar och jag är så tacksam att fått haft en sån fin far som idag är min största förebild och du var alltid en person som aldrig trodde på för små drömmar. Desto större desto bättre. Fanns ingen som trodde på en så mycket som du! Idag önskar jag att du uppe i himlen åker runt på din Harlie Davidson motorcykel ute i friska vårluften och ser ned på oss alla barn som lever för alla vackra minnen vi fått tillsammans med dig, som lever med oss varje dag.

Det första jag ska göra när jag kommer hem är att besöka dig på kyrkogården med en stor bukett blommor. Den mest läskiga platsen men den mest rofyllda platsen jag alltid andas in livets svåra stunder och känner mig ännu närmare dig. Jag saknar dig så mycket 🌹


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@sofiahanden