Header

Det finns alldeles för många som tycker Måndagar är en dålig dag så därför valde jag idag att göra ett måndags pepp inlägg. Jag har valt att måndagar ska vara en bra dag just för att det är en ny vecka, nya utmaningar och man har ännu en ny chans att göra denna vecka ännu bättre än den förra. Låt oss hylla Måndagar!

Detta är en video Emilio visade mig och sen dess är jag fast, kan titta på denna video om och om igen! Detta är precis vad jag lever och strävar efter i livet, därför utmanar jag mina mål här och idag. Vad som får mig motiverad till att göra allt jag vill göra. Denna video tänker jag spara och titta på när jag behöver den. Det finns alldeles för många gånger man är för nervös för att våga ta steget, rädd för att hoppa, nervös för att våga. Men något jag alltid vetat är att jag inte tillåter mig själv att stanna kvar i Gävle där jag en gång växte upp. Jag vill fylla min hjärna och själ med så mycket minnen, äventyr och intryck jag bara kan. Varje dag tackar jag mig själv av att ge mig ut och uppleva världen som får mig att varje dag fylla mig med livsglädje, utmaningar och äventyr. Komma hem med ännu större erfarenheter. Alla intryck, känslor, händelser och allt jag aldrig skulle få uppleva hemma. Detta får mig att växa och finna mig själv!

Man får aldrig sluta drömma, sluta sträva, små som stora mål i sitt liv. Det enda som stoppar än är sig själv. Våga gå mot normen, våga stå för dina drömmar och våga satsa. Man ångrar inget man gjorde utan man ångrar saker man Inte gjorde. Utan istället ge sig ut och hoppa från berget, våga satsa våga testa. Även om man kommer tillbaka så har man i allafall testat, vågat och vuxit! Arbete, karriär, livet, sina handlingar, drömmar, resor ALLT

Som han säger, livet handlar inte bara om att jobba, betala hyra och se fram emot helgen. NEJ! Det handlar om att våga och aldrig ge sig. Man måste tro på sig själv även i motgångar. Allt går inte på en räls i livet, inget kommer på ett silverfat man måste kämpa! Man väljer inte sina drömmar utan drömmarna väljer dig! Men den stora frågan är, har man modet att ta an sig drömmen som väljer dig? Eller låter man det bara försvinna förbi..

Tänker ofta på hur flygrädd jag är men att jag aldrig låtit det stoppa mig från att uppleva världen, hur jag alltid tittar upp mot den blåa himlen för att tänka hur många plan som faktiskt är där uppe just nu. Hur många plan som lyfter och landar varenda dag. Att det inte ska stoppa mig från att ge mig ut och fylla min själ med äventyr.

Som han säger i videon, att han lärde sig nya saker om flygplan. Att piloten han pratade med berättade för han att det är mer farligt för ett plan att stå stilla på marken. För på marken rostar planet, slutar fungera, och får slitage mycket snabbare än om det skulle vara i luften. Att flygplan är menade att vara i luften och människan är menad att leva ut sina drömmar därför är det en förlust av att vara kvar på marken utan att TAKING OFF!

Men alla hinder ska inte låta sig ta dina drömmar. Man måste våga möta hinder i livet för att ta sig framåt i allting och aldrig låta sig GE UPP! Vilket vi alla får möta för att nå sina drömmar! Precis som han säger om alla artister som kämpat för den plats de sitter på idag. Antingen kämpar man för sina drömmar eller så lever man med ånger.

MAKE A BRAND NEW ENDING!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Instagram@sofiahanden